B&B

Ervaar de grandeur van een Brugs herenhuis uit de vorige eeuw.

Het huis werd volledig gerenoveerd door de gastheer en gastvrouw zelf.
Wij hebben vier gastenkamers met elk hun eigen badkamer. Een majustueuze ontbijtkamer met authentieke schouw, een gezellige lounge, een up-to-the point leefkeuken. Alles ingericht met respect voor de bestaande elementen in een tijdloos kader. Wij zijn gelegen op 15 minuten wandelen van de Grote Markt (het middelpunt van Brugge).

Koppel aan dit geheel een familiale sfeer, culinaire verwennerijen en de spirit van het ’Venetië van het Noorden’, dan krijg je in twee woorden: "Brugge Deluxe".

Voor de deur kan u laden en lossen en met een parkeerschijf voor beperkte tijd gratis parkeren. Op een 100m, in aanliggende straten, gratis parkeren.

Ontdek zeker onze "Linkpagina" waar leuke tips te vinden zijn. Aarzel niet ons ook hierover te contacteren voor meer uitleg.

De arrangementen "Charming Love & Sauna", met sauna in onze achtertuin, "Charming Deluxe" op weekdagen of ’Charming Finesse’ in weekends, met diner in 3-sterrenrestaurant ’Hertog Jan’. En "Charming Balloon" , weekendje in een junior suite met exclusieve ballonvlucht boven Brugge. Meer info op ARRANGEMENTEN pagina.

PRIVE KOETSTOCHTJE DOOR BRUGGE, OPGEHAALD AAN DE DEUR

Parkeren in Brugge vanaf 16-02-2017

Heel wat wijzigingen in Brugge omtrant parkeren in 2017.

Voor onze deur kan u nog steeds gratis parkeren, maximum 4 uur, met uw blauwe schijf.

Randparking Coiseaukaai is dichtbij op 8 minuten wandelafstand.

Betalend is voordeligst bij het station, 3,50€ per 24 uur, gratis busticket voor alle inzittenden inbegrepen.

Reserveer online

Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!